URFAN TANRIKULU O SESİ SALLADI
Acun Ilıcalı’nın TV 8 de devam eden O SES TÜRKİYE Yarışmasında Selami Şahin’in sen belalı ben sevdalı şarkısıyla zor bir şarkı ile Ebru Gündeş ve Murat Boz’un dikkatini çeken Urfan Tanrıkulu Türkiye’ye bomba gibi düştü. Söylediği şarkı, Yaptığı yorum ve sempatik doğal edalarıyla da sevilen Tanrıkulu karar aşamasında Murat Boz’u seçerek yarışmada bende varım dedi. O SES TÜRKİYE likin de performansı yayınlanan Urfan Tanrıkulu en çok izlenen yarışmacılar arasında iyi bir nokta da. İşte Urfan’a ve Kocaeli’mize destek linkimiz https://www.youtube.com/watch?v=YmreOM5-sOI bu linki tıklayarak destek verebilirsiniz.

 

ALBÜMÜ VAR

Urfan Tanrıkulu ilk albümünü ( AŞKININ UĞRUNA ÖLÜRÜM ) isimli albümüyle de ses getirdi. İlk klipini ise yönetmen Vedat ince ile albümüne ismini verdiği ( AŞKININ UĞRUNA ÖLÜRÜM ) isimli şarkısına çekti. Kars’lı olan ve yıllardır Kocaeli, Gebze ilçesinde ikamet eden Urfan Tanrıkulu nu desteklemek bizim için ve Kocaeli’miz için çok önemli.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817