VALİ DİYE TANITIP, DOLANDIRMAK İSTEDİLER
 İl Genel Meclisi eski üyesi olan ve halen Kotsiad başkanı olan Mehmet Allak’ın, sosyal paylaşım sitesinde  de anlattığı olayın gelişimi ve anlatımı şu şekilde: ‘’05059710893'lu bir telefonla beni aradılar telefondaki şahıs kendini, “Ben Vali Bey’in korumasıyım. Sizi rahatsız ettik. Hemen telefonu Vali Bey'e veriyorum” dedi. Ben de 'Tamam' dedim. Telefondaki şahıs ben Ağrı valisi Musa İşim dedi. Ben de ''Buyrun sayın valim” dedim. Ardından hal-hatır sorduktan sonra “Mehmet bey engelli bir hemşerimize akülü araba parası için sizin gibi hayırsever hemşerilerimizi arıyoruz'' dedi. Ben de sayın valimizi yakından tanıdığım için ve ses tonunun böyle olmadığını hatırladığım için son anda dolandırılmaktan kurtuldum. Lütfen böyle kişilere dikkat edin ve itibar etmeyiniz.

Bunu sosyal paylaşım sitesinde paylaşan Mehmet Allak, dostlarını ve halkı dolandırıcılar konusunda dikkatli olmaya davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817