Vatandaşın İftarına konuk oluyorlar

Kent genelinde AK Parti teşkilatlarının en başarılı kadın kolları yönetimlerinden birine sahip olan Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve yönetimi, Ramazan ayını da yine çok yoğun bir tempoda geçiriyor.  Başkan Demir ve yönetim kurulu üyeleri  ve İlçe yöneticileri Ramazan ayının 10. gecesinde de farklı iftar sofralarına konuk oldular.

EVLERE KONUK OLDULAR

Partili kadınlar bu kapsamda; Barbaros Mahallesi’nde Fatma Akarsu ve ailesine iftar için misafir olduk. İlçe gençlik kolları yöneticilerinin eşlik ettiği programlarda bazı kadın kolları yöneticileri de farklı evlerde iftar sofralarını konuk olarak oruçlarını vatandaşlarımızla birlikte açtılar.

DEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretler sonunda bir açıklama yapan başkan Aysun Demir, “Misafirpervelikleri ve hoş sohbetlerinden dolayı tüm ev sahiplerimize teşekkür ederiz. Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan geçirmenizi temenni ediyoruz” dedi.

Ak Partili heyet Uçuk ailesinide ziyaret etiler ve sofralarına konuk oldular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817