YONCA EVCİMİK SEYİTALİLER HAYVAN HAPİSHANESİNE YARDIM ETMİŞ!

Araziye yaptığımız ziyaret sırasında çektiğimiz fotoğraflarda da kadraja giren konteynerin, kapılarının tamamen kapalı oduğu dikkati çekiyor. Bu şekilde kapalı olan konteynere ne dışardan hayvan girebilir, ne de içeride bulunan hayvanlar dışarı çıkabilir!

KIŞIN SOĞUK YAZIN SICAK
Herhangi bir ısıtıcı ya da soğutucu kullanılmadığı takdirde, konteynerlerin içindeki ısı dışarıdaki ısıya göre çok daha sıcak ya da çok daha soğuk olabiliyor. Elektrik ve su hattı bulunmayan bu arazide herhangi bir soğutma ya da ısıtma tertibatı kurma imkanı da yok!


HAYVAN DOSTU EVCİMİK
Yonca Evcimik'in hayvan dostu olduğu, bu konuda çalışmalar yaptığı herkes tarafından biliniyor. Kimin ya da kimlerin, Cihan Tunca'nın arazisi için Evcimik'ten bu konteyneri istediği şimdilik belli değil. Yonca Evcimik'in bu konteyneri iyi niyetle, hayvanların korunması amacıyla Cihan Tunca'ya hediye etmiş olduğu belli.

NESRİN ÇITIRIK DA KABUL ETTİ
Facebook'ta konuyla ilgili paylaşımların altında, bu hapishaneyi koruyan yorumlarda bulunan Haytap Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık'da, haberimiz üzerine buradaki vehameti kabul etti. Fakat, henüz hayvanların kurtarılması gerektiğiyle ilgili bir açıklama yapmadı.

YONCA EVCİMİK NE DÜŞÜNÜYOR?
Kandıra Seyitaliler'de bulunan arazide hapsedilen hayvanlar için arazi sahibi Cihan Tunca'ya konteyner hediye eden Yonca Evcimik'in, çektiğimiz fotoğraflar, videolar ve yayınladığımız haberlerle, tüm Türkiye'nin hayvanların çok kötü durumda olduğunu gördüğü, Kocaeli il Hayvanları Kurulu'nun Hayvanlara el konulması kararını aldığı hapishane ile ilgili düşüncelerini hayvanseverler merak ediyor.

İŞTE O KONTEYNER!



Yonca Evcimik'in hediye ettiği Konteyer'in açık kapısı yok.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817