YUNUSLAR KÖRFEZ’DE GÖZ DOLDURDU
 Körfez Emniyet Müdürlüğü tarafından göreve başlatılan iki adet Yunus ekibi, kısa zamanda ilçe halkının beğenisini ve takdirini kazandı. Seri oluşları ile suç noktalarına anında ulaşan ve zamanında olaya ve suçluya müdahale edebilen Yunus ekiplerinin sayılarının arttırılması içim çalışmaların yapıldığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, yaklaşık 3 haftadır görevde bulunan Yunus ekipleri, kısa zamanda hemen hemen her gün için bir ya da iki kişiyi uyuşturucu suçu nedeniyle göz altına aldı. Seri oldukları için anında şüpheli şahıs ve ya aracı durdurup, kontrol edebilen ekipler bu sayede adeta ilçede kuş uçurtmamaya başladılar. Halkın da beğenisini kazanan ekip sayısının en az 4’e çıkartılması için Körfez İlçe emniyet Müdürü Cenk Özmen’in çalışmalar yaptığı öğrenildi.

2 kişilik ekipler halinde görev yapan Yunus Polisi’nin, bu konuda eğitimli memur bulunması halinde 4 ekip, 8 kişi ile suç oranının azalmasında büyük rol oynaması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817