banner2830
banner2829

 Karabalık, “Bir günümüzü boş geçirmedik”

MUHTARLAR EŞLİK ETTİ

AK Parti SKM programı çerçevesinde Uzunçiftlik bölgesinde bir dizi temaslarda bulunan Başkan Karabalık’a meclis üyeleri, AK Parti Kartepe İlçe yöneticileri, mahalle muhtarları da eşlik etti. Beşevler, Petrol, Hürriyet ve Ulus Mahallelerinde okul ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Karabalık, bölgedeki hasta ve yaşlıların evlerine konuk olup mahallenin kanaat önderleri ve kahve ziyaretlerinde samimi sohbetler gerçekleştirdi.

 

KARTEPE İÇİN ÇALIŞTIK

 Ziyaretlerde bulunduğu mahallerde vatandaşlarla bir araya gelip sohbet eden Başkan Karabalık, “Göreve geldiğimizden beri bir günümüz boş geçmedi. Her gün ilçenin değişimine ve gelişimine katkı verecek çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bugün bile yedi farklı sokakta yedi ekibimiz çalışıyor. Sahip olduğumuz güçlü ve modern araç filosu ile ekibimiz gece gündüz demeden belirlenen program dahilinde aralıksız çalışmakta. Bugün ekiplerimiz mahalle bazında asfaltlama çalışması yanında yeni doğal yaşam alanları ve fonksiyonel çocuk parklarını halkımızın hizmetine sunmak için temposunu hiç düşürmeden çalışmakta. Kartepe Belediyesi her kulvarda bu hizmetlerin tamamına yetişiyor. Kimse bizim şu hizmetimiz geri kaldı, aksadı diyemez” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817