banner2830
banner2829

Ahmet YARAR ( Özel Haber )

Ak Parti Körfez Belediye Başkan Aday Adayı Cihat Demirok, geçtiğimiz günlerde aday adaylığını açıklamış ve Körfez ilçenin gündemine oturmuştu. Belediyede işçi olarak çalışan Demirok’un adaylık tanıtım konuşması oldukça konuşulmuştu. Cihat Demirok'un aday adayı olmasına sebep olan şifreyi çözdük.

Ağadere Caddesindeki esnafları ziyaret eden Cihat Demirok’a arabasına giderken rastladık ve aday adaylığı dönemini değerlendirdik. Meğerse Cihat Bey’in akıl hocası bir kitapmış, Cihat Bey kitabı okuduktan sonra aday olmaya karar vermiş.

Mümin Sekman isimli yazarın“ İnsan İsterse 4 ” isimli kitaptaki başarı öykülerinden yola çıkmış Demirok ve aday adayı olmuş. Kitapta Azmin Zaferi Öyküleri anlatılırken, kapağında ise “Hangi Çılgın Bana Zincir Vuracakmış Şaşarım” yazması ise dikkatimizi çekti. Kendisine çıktığı bu yolda Kocaeli Meydan Ailesi olarak başarılar diliyoruz. //Ahmet YARAR



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 11 yıl önce

yürübe koçum kim tutarseni bir oyda bir oydur

banner2817