banner2830
banner2829

AK PARTİ KÖRFEZ’DEN  TAM SAHA PRES
 SKM Programları kapsamında Akparti Körfez de adeta tap saha pres uyguluyor. Hergünbir  Milletvekilini ağırlayan Akparti Körfez ilçe teşkilatları aynı gün iki mahallede kritik ziyaretler gerçekleştiriyor.13 yıldır iktidar olan bir partinin aksine muhalefetmiş gibi saha çalışmalarını ciddi yürütüyor. Kocaeli Milletvekili İlyas ŞEKER Yavuz Sultan Selim ve Çamlıtepe mahallelerinde Kocaeli milletvekili Adayı Mehmet Akif YILMAZ ise Kirazlıyalı ve Kuzey mahallesinde sahadaydı. Körfezlilerin yoğun ilgisiyle karşılanan milletvekili adayları sorunları tek tek dinleyip cevaplıyor ve çözümü konusunda takipçi oluyorlar.

Kocaeli milletvekili İlyas şeker ‘çağ atladık’

Gerçekleşen SKM Programlarında konuşan İlyas ŞEKER 13 yıllık Ak parti iktidarında Türkiyenin deyim yerindeyse çağ atladığını söyledi. Dünyanın gıpta ettiği projeler hayata geçti ülkemiz insanının hizmetine sunuldu.Marmaray ,3. Boğaz Köprüsü, 3.havalimanı körfez geçiş köprüsü, sağlık alanında devrim niteliğinde değişim, eğitim sisteminin düzenlenmesi başörtüsü sorununun tarih olması ve kitapların ücretsiz dağıtılması, medeniyetin damgası duble yollar, sayısı ikiye katlanan havaalanları, ekonomideki istikrar ve IMF ye olan borcun ödenmesi ve daha birçok proje Akpartinin Türkiye ye attığı imzadır. Şimdi önümüzde 2023 hedefleri var yeni sivil anayasa ve başkanlık sistemiyle ülkenin şaha kalkacağını dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağını bu vesileylede mahalle sakinlerinde partisine destek olmalarını istedi.

Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Akif YILMAZ ‘Eski Türkiye yiUnutturmayacağız’

Körfez İlçedeki Programlarda Eski Türkiyenin karanlık günlerini anlatan Kocaeli Milletvekili adayı M.Akif YILMAZ medya patronlarının hükümet değiştirdikleri günleri, askeri vesayeti, irtica bahanesiyle ötekileştirmeleri, başörtüsü zulmünü, hergün batan bankaları, hastane kuyrukları,çöp dağları daha birçok olay Eski Türkiye karanlığının bu ülke insanına yaşattığı zulüm…. Allaha şükürler olsun ki Yeni Türkiye çok farklı yapılanlar yapılacakların teminatı diyerek devam eden konuşmasında Akparti ye Körfezlilerden destek istedi.8 Haziran sabahı Türkiyenin yarınlarının daha aydınlık olacağını ifade etti.

İlçe BaşkanıOsman  BADEM ‘Muhalefet Halkı Kandırıyor’

Akparti Körfez İlçe Teşkilatlarının Başkanı Osman BADEM gerçekleşen programlardaki konuşmasında muhalefete yüklendi. Muhalefet partilerinin popilistvaadlerle halkı kandırdığını hiçbir zaman gerçeklemesi mümkün olmayan uçuk söylemlerde bulunduklarını halkın adeta hafızasıyla alay ettiklerini ama Aziz Milletimiz sandıkta hesabını soracağını, kıblesini şaşıranların sandıkta daha büyük şaşkınlıkla karşılaşacağını, din dersi ve diyaneti kaldırmaya yeltenenlerin nüfusunun yüzde doksanbeşi Müslüman olan bir ülkede yaşadığının kendilerine sandıkta hatırlatılacağını ifade etti.Körfezlilerden partisine destek isteyen BADEM zaferin yakın olduğunu söyledi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817