banner2830
banner2829

AK Partili kadınlardan Suriye’ye anlamlı yardım
  

Kocaeli İnsani Yardımlaşma Vakfı (İHH) tarafından, geçtiğimiz hafta Mazlum Suriye Halkı için kampanya başlatan ve Kocaeli İHH Vakfı Sorumluları İsmail Bayraklı ve Yalçın Akın’ın tarafından sürdürülen, “Suriye Donuyor” kampanyasına AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez ve yönetimi de destek vererek anlamlı bir bağışta bulundular. Başkan Gövez ayrıca Suriyeliler için kuru gıda yardımının yanında ve bir miktar da maddi destek de bulundu.

 

“SURİYE’YE YARDIM GÖREVİMİZ”

Kampanyaya destek olmak için, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Hasan İstif ve Ömer Uzuner, Belediye Meclis Üyesi Levent Değirmenci, İlçe yöneticilerinden Temel Erten, Samet taşdelen, Mustafa çavadr bir grup partili İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez ve Yönetimini, bu anlamlı günde yanlı bırakmadı. Başkan Gövez, dün Kocaeli İHH tarafından yürütülen “Suriye Donuyor” kampanyası hakkında, “Suriyeliler için yapılan bu kampanyayı destekliyorum. Kocaeli İnsani Yardımlaşma Vakfı, çok anlamlı ve örnek olacak bir kampanyaya imza atıyor. Kendilerine bundan sonrada desteğimizi sürdüreceğiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817