Arıza için eve girdi, ev sahibini taciz etti

Çayırova'da geçtiğimiz gün bir eve şofben taktırmak üzere çağrılan tamirci evin kızını gözüne kestirince ertesi gün kadın evde yalnız olduğu sırada şofbende bir arıza olabileceğini bahane ederek, eve tekrar girdi. Eve girip, kapıyı kapattıktan sonra genç kadının taciz etmeye çalıştı. Bir çocuk annesi genç kadının bağırması üzerine tacizci tamirci evden kaçtı.

 

İhbar üzerine olay yerine gelen Çayırova Emniyet Müdürlüğü ekipleri sinir kriz geçiren kadının kendine gelmesinin ardından kadının verdiği bilgilerle sapık tamirciyi kısa sürede iş yerinde yakaladı. Genç kadının şikayetçi olduğu sapığın suçunu inkar etmediği öğrenildi. Sapık polis merkezindeki işlemlerinden sonra mahkemeye sevk edilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817