banner2830
banner2829

Aydın Ünlü sert konuştu
 

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, dün MHP İl Başkanlığında AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in kendisi için söylediği sözlere cevap vermek amacıyla basın açıklaması düzenledi. Yapılan Basın açıklamasında Cengiz Kan’a kefil olan civeleği eleştiren Ünlü; ‘’ Sayın civelek Cengiz Kan’a kefil olmuş, ben MHP İl Başkanı olarak hiçbir adayıma kefil olmayı düşünmedim. Böyle bir ihtiyaç duymadım. Sayın Civelek’in partisinde madem böyle bir kefillik mekanizması var o zaman soruyorum kendisine geçen sene verdiği sözleri, vaatleri yerine getirmeyen İbrahim Karaosmanoğlu’na da kefil mi? ‘’ dedi.
 
ISPATLAMAZSA MÜFTERİDİR
Basın açıklamasında gündeme bomba gibi düşen ‘Devlet Bahçeli’nin Barzani’ye yardım etmesi’ ile ilgili Civelek’in sözlerini değerlendiren Ünlü, ‘’ Sayın Civelek arşivden çıkardığı gazete kupürlerindeki Barzani’ye yardım haberlerini ispatlamazsa müfteridir. Ben bu iddiasını ispatlayana kadar sayın Civelek’i bu kentte müfteri ilan ediyorum ‘’ ifadelerini kullandı
 
KİMYASI BOZULMUŞ
AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in kimyasının bozulduğunu söyleyen Aydın Ünlü, ‘’ Belli ki tek tek ilçeleri kaybettiğini anlayan Civelek’in kimyası bozulmuş. Civelek adaylarını pazarlamak için kefil olma zorunluluğu hisseden il başkanı olarak vahim bir duruma düşmüştür. Dün verdiği sözleri tutmayanların bugün kefilliği de geçersizdir ‘’ sözlerini kullandı.
 
SANCAKLI’NIN KEFİLİ GEÇMİŞİDİR
AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı için söylediği sözleri de değerlendiren Ünlü, ‘’ Sayın Civelek seçim günü söylediğiniz beyaz yalanların faturasını bu millet size ödetir. Sizi oraya çıkaran indirmeyi de bilir. Ben ilan ediyorum, bizim Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Saffet Sancaklı sözünün eridir. Sayın Karaosmanoğlu’na benzemez. Verdiği sözü tutar. Bu kent bilir ki Sancaklı bugüne kadar dediğini yemiş birisi değildir. Sayın Saffet Sancaklı canla başla, en ehli kadrolarla bu kent için çalışacaktır. Sancaklı bu kentin tek bir kuruşunu bile kimseye peşkeş çekmeyecektir. Çektirmeyecektir ‘’ dedi.
 
CİVELEK, NARSİZM HASTALIĞINA YAKALANMIŞ
AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in Narsizm hastalığına yakalandığını söyleyen Ünlü, ‘’ Bir İl Başkanı adaylarına neden kefil olur? 1.Adayları artık toplum içindeki güvenirliliğini yitirmiştir. 2.Kefil olan kişi güç travmasına girmiş, kendisini herkesin üstünde gören NARSİZM hastalığına yakalanmıştır. Allah hepimizi böylelerinden korusun’’ açıklamalarında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817