banner2830
banner2829

Baran 10 milyon borç ödedi

 Körfez Belediyesi, İsmail Baran başkanlığında borçsuz bir belediye ortaya çıkarmak için yeni çalışmalar yapmaya başladı. Belediye geride kalan 6 aylık dönemde esnafa 10 milyon lira borç ödedi.
Yeni dönem projeleri ile adından söz ettiren ve 2015 yılı ile birlikte büyük bir atağa kalkması beklenen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, güvenilir bir belediye olma yolunda önemli bir adım attı. Buna göre Körfez Belediyesi, seçimlerin ardından göreve gelen yeni yönetim ile birlikte ilçe esnafına olan borcunu kapattı.

 

AYAKLARI ÜSTÜNDE DURABİLEN BELEDİYE

İsmail Baran başkanlığındaki belediye yönetimi, geride kalan altı aylık dönemde esnafa yaklaşık 10 milyon liralık ödeme yaptı ve kurumun borç ödeme konusundaki güvenilirliğini yeniden sağladı. Bu konuda tamamıyla borçsuz bir belediye yönetimi oluşturmak isteyen ve bu yöndeki çalışmaları ile dikkat çeken İsmail Baran, kendi ayakları üzerinde duran bir yönetim oluşturmak istiyor.

 

PROJELERİ BELEDİYE YAPACAK

Öte yandan belediyeyi ekonomik yönden refaha kavuşturmak isteyen yeni belediye yönetimi ayrıca 2015 yılı ile birlikte hayata geçirmek istediği büyük projelerinin de önemli bir bölümünü kendi öz kaynakları ile yapmak istiyor. Bu anlamda çalışmalar ve projeler bu yönde hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zafer kurt 10 yıl önce

hangi esnaflara borç dağıtıldı listesi varmı ?genelde belediye ne alırken borçlanmış merak ettim şimdi burhan bey yinede helal olsun başarılarını takip edip takdir ederim başarısı azlığını direk söylerim yolu açık olsun körfez hepimizin

banner2817