banner2830
banner2829

Başkan Alemdar’dan Çayhane ekibine teşekkür

Mahalle iftarlarında ve çayhanelerde görev yapan belediye personeli ile bir araya gelen Başkan Alemdar, çalışanların gösterdiği özverinin farkında olduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti

 

‘Derince on mahalle Ramazan’da büyük bir aile’ sloganıyla 10 günde yaklaşık 32 bin kişiye iftar veren ve akabinde her akşam 4 bin çay servisi yapan Ramazan ekibi, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın gözdesi konumunda. Derince’deki sivil toplum kuruluşlarına yönelik verilen iftarın ardından çayhane ekibiyle bir araya gelen Başkan Alemdar, personeline gayretlerinden dolayı teşekkür ederek 10 mahallede yeniden kurulacak Çayhane ve Ramazan eğlencelerinde de aynı başarıyı sürdürmelerini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817