Başkan Baran Kermes Açılışı Yaptı
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfezde faaliyet gösteren Verenel derneğinin düzenlemiş olduğu kermesin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Baran kermesin açılışını Kocaeli İl Müftüğü Vaizi Servet Yalçın, Verenel Derneği Kocaeli Temsilcisi İsa Zorlu, Verenel Derneği Körfez Temsilcisi Kemal Yüzbaşılar ile gerçekleştirdi.

İhtiyaç Sahipleri Sevinecek

İl vaizi Servet Yalçının ettiği duayla açılan kermes bir hafta boyunca açık kalacak. Körfez Tütünçiftlik’de açılan kermesde çeyizden kitaplara kadar birçok malzeme ihtiyaç sahipleri yararına satışa sunuldu. Stantları dolaşan Başkan Baran, dernek yetkilileri ile sohbet ederek sunulan ikramlıklardan tattı.

Kermeslerin Ne Anlam İfade Ettiğini En İyi Bilen Millet Biziz

Kermes açılışında bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Baran, “Kermeslerin ne anlam ifade ettiğini en iyi bilen millet beklide bizizdir” diyerek sözlerine şöyle devam etti, “Bunun altında bulunan en önemli yargı tabi ki yardımlaşma, insanların bir araya gelmesi de önemli ama asıl amacı yardımlaşmadır. Bununda en yakıştığı millet biziz. Bu vesile ile kermesinizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817