banner2830
banner2829

BAŞKAN ÜZÜLMEZ KADIN SPOR MERKEZİNİ İNCELEDİ
  “Yaşam için spor” ve “Sağlık için spor” sloganıyla Kartepeli kadınlara yönelik yatırımları da ihmal etmeyen Kartepe Belediyesi, 2016 yılında 9 kadın spor merkezini hizmete açmayı planlıyor. Kartepeli kadınlara yönelik hizmetleri arasında büyük ilgi gören Kadın Spor Merkezleri sayısını her geçen gün artıran Başkan Üzülmez, Ertuğrul Gazi Mahallesi ve Köseköy Merkezi’nde açılacak salonlarda incelemelerde bulundu.

Sadece bayanlara özel hizmet veren spor merkezlerinde uzman eğitmenler nezaretinde Kartepeli kadınlar spor aktivitelerinden haftanın beş günü (Pazar ve pazartesi hariç) saat 10.00 ile 19.00 arasında ücretsiz faydalanıyorlar. Merkezlerde koşu bandı, eliptik bisiklet, kondisyon bisikleti, ağırlık istasyonu, dambıl, ve ağırlık setleriyle spor yapabilirken yer minderleri ile pilates topları ve lastikleri ile de form tutuyorlar. Merkezlere kayıt yaptıran kadınlar, plates ve step-aerobik derslerine katılarak spor yapıp sağlıklı kalmaya çalışıyorlar.

9 Merkez Daha Yolda

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmete sunulan merkezlerden 2016 yılında da 9 tane daha açılacak. Yılın ilk iki merkezi için Ertuğrul Gazi Mahallesi ve Köseköy Merkezde hazırlıklar tamamlandı. Kayıtların alınmasına başlanan merkezlerde eğitimler 2 Şubat Salı günü başlayacak. Önümüzdeki süreçte Maşukiye ve Hasanpaşa Merkezlerini açacak Kartepe Belediyesi yılsonuna kadar 5 merkezi daha kadınların hizmetine sunmayı planlıyor.

Kadın Spor Merkezlerinin salonları için alınan spor aletlerini ve salonların kullanım alanlarını gözden geçiren Başkan Üzülmez, “Kartepelilerin refahı ve yaşam kalitesi için sosyal belediyecilik anlayışını her şeyin önünde tutuyoruz. Sunduğumuz hizmetlerin sorunsuz işlemesi için de yatırımlarımızı yakından takip ediyoruz. Kartepeli hanım kardeşlerimize özel hizmet verecek spor salonunda, uzman eğitmenler tarafından önceden belirlenen programlara göre spor salonuna gidip spor aktivitelerini yapacaklar. Her mahallede açmayı planladığımız spor merkezleri şimdiden ilçemize kadınlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817