banner2830
banner2829

 Başkan’dan Basın Müzesi’ne katkı
 Başkan’dan Basın Müzesi’ne katkı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kapağında kendisinin fotoğrafına yer verilen ve içeriği iftiralarla dolu bulunan ‘’Büyükşehirlerde İhale Dalavereleri’’ isimli kitaptan aldığı 5 bin TL manevi tazminatı kurulacak Basın Müzesi’nde kullanılmak üzere Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ne verdi.

 

İFTİRALARLA DOLU KİTAP     

2011 yılında yayınlanan ve içinde bazı büyükşehir belediyeleri ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hakkında iftiralar bulunan ‘’Büyükşehirlerde İhale Dalavereleri’’ isimli Harun Gürek imzalı kitapla ilgili hukuki süreç tamamlanmıştı. Mahkeme söz konusu kitabın yayımcısı ve yazarının 5 bin TL manevi tazminat ödemesine karar vermiş ve bu tazminat da davalılar tarafından yatırılmıştı.

 

BASIN MÜZESİ’NE KATKI

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin kurmayı planladığı Basın Müzesi’nin Kocaeli gazetecilik tarihi açısından büyük önem taşıyacağına inandığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, iftiralarla dolu bu kitaptan gelen 5 bin TL tazminatı Basın Müzesi’nin hayata geçirilmesinde kullanılmak üzere cemiyete verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817