banner2830
banner2829

Çağlayan: “Liderimizin Omuzlarındaki Ağır Yükü Hafifleteceğiz

Yönetim kurulu ve ilçe gençlik kolları başkanlarının katılımı ile gerçekleşen basın toplantısında adaylardan Doğan Orak, Semih Tayyip Gülcan, Safahan Kocaman ve Murat Yılmaz da hazır bulundu.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN DAVASINI SÜRDÜRECEĞİZ”

Kısa süren ve basın mensuplarından herhangi bir sorunun alınmadığı basın toplantısında yeni başkan Çağatay Çağlayan şu açıklamayı yaptı: “İl başkanımızın, milletvekillerimizin istişareleri sonucunda genel merkezimiz yedi aday olarak çıktığımız bu yolda şahsıma il başkanlığı görevini tebliğ etti. Bizler bugünden itibaren 4 ayı geride bırakarak, üzerine bir sünger çekerek, birliğimizi, beraberliğimizi 2023 yılın hedefiyle büyüyen nesiller olarak elimizden gelen bütün mücadeleyi, Cumhurbaşkanımızın davasını, Cumhurbaşkanımızın dünya üzerinde verdiği kutlu davayı bizden sonraki gelecek nesillere aktarabilmek adına elimizden gelen bütün mücadeleyi vermeye devam edeceğiz.

“HEDEFİMİZ; YARINLARIN TÜRKİYE’SİNE ULAŞMAK”

Birlik ve beraberliğin bugüne kadar olduğu gibi en yüksekte olduğu Kocaeli teşkilatları yeniden, kendinden daha emin bir şekilde tüm Türkiye’de adından söz ettirerek bütün mücadelesini vermeye devam edecektir. Bizlerin en büyük gayesi liderimizin omuzlarındaki yükü taşımasına yardım etmek, bu yoğunlukta kendisine mücadelesinde destek olabilmektir. Bizler bu adaylık sürecinde 7 isim olarak yola çıkmıştık. Aday arkadaşlarımızın çoğu burada. Bizler hep birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizim tek hedefimiz; yarınların Türkiye’sine ulaşabilmektir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817