banner2830
banner2829

Demir ve Söğüt, Erişte Kesti

HATİCE SÖĞÜT DE KATILDI

Mahalle gezisi sırasında esnafa uğrayarak bol kazanç temennisinde bulunan ve bölge halkını selamlayan ilçe kadın kolları başkanı Aysun Demir ile beraberindeki partili kadınlar, yaptıkları ev ziyaretleri ile de vatandaşlara dokunan çalışma içine girdiler. Gittikleri her evde yakın bir ilgi ile karşılanan AK Partili kadınlara Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt de eşlik etti.

ERİŞTE KESTİLER

Bu arada AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ile beraberindeki kadınlar, mahallede konuk oldukları bir evde renkli görüntüler de verdiler. Evlerinde hamur açıp erişte kesen bir çift ile bir araya gelen kadınlar yaşlı çifte yardım ettiler. Özellikle Aysun Demir hamur pişirirken, Hatice Söğüt de erişte kesti ve bol bol dağıttı. Bu güzel görüntüler “Üretmenin mutluluğu… Hepimiz yılmadan, bıkmadan üretmeye devam etmeliyiz” ifadeleriyle paylaşıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817