banner2830
banner2829

Derince’de 30 Ağustos Coşkusu

96. Yıl Dönümü Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nün 96’ncı yıldönümü Derince Kaymakamlığı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Protokol ve vatandaşların ilgi gösterdiği törene İlçe Kaymakamı Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Dz. Albay Metin Eyiyürekli, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, siyasi parti ilçe başkanları, askeri erkan, kaymakamlık daire müdürleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk Sunumu Gerçekleşti

Kaymakamlıktaki resmi tören Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Dz. Albay Metin Eyiyürekli ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden tören günün anlam ve önemini belirten şiir okunması ve konuşmalarla sona erdi. Programın sonunda ise Kaymakam Aksak, Başkan Bulut ve Garnizon Komutanı Eyiyürekli, tebrikat törenine katılarak katılımcıların bayramını kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817