banner2830
banner2829

DERİNCELİLER YILMAZ'I ÇOK SEVDİ
 SKM programları kapsamında ilçeleri bir gün dahi boş bırakmayan Mehmet Akif Yılmaz dün Derince ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerine ilk olarak Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin'i makamında ziyaret ederek başlayan Yılmaz ardından Hamit Özdağ İmam Hatip Ortaokuluna geçti burada okul müdürü Abdurrahman Öz tarafından samimi bir şekilde karşılanan Mehmet Akif Yılmaz'a Müdür Öz okulu gezdirerek okul hakkında bilgi verdi.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Hamit Özdağ İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettikten sonra Derince İbni Sina mahallesi esnafını gezen Mehmet Akif Yılmaz esnafın sorunlarını dinleyerek fikir alışverişinde bulundu. İbni Sina mahallesi esnafları tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Mehmet Akif Yılmaz, "12 yılda Ak Parti hükümetimizin esnafımıza destekleri büyük, bu destekler her yıl artmaya devam edecek buna kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

KAYNAKLARI BİZİZ

Derince İbni Sina mahalle teşkilatını ziyaret eden Mehmet Akif Yılmaz burada muhalefete gönderme yaptı. Mehmet Akif Yılmaz CHP'nin seçim vaatlerinin bir karşılığı olmadığını söyleyerek "CHP Genel başkanı seçim vaatlerinde kaynak olarak Ak Partimizi gösteriyor bu bile hükümetimizin 12 yılda neler yaptığının bir kanıtıdır" dedi.

ANADOLU GENÇLİK İLE BİTİRDİ

Derince'de ziyaretlerini son olarak Anadolu Gençlik Derneği'nin düzenlemiş olduğu Peygamberimize Sevgi adlı programla sonlandıran Mehmet Akif Yılmaz burada gençler ile sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çekildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817