banner2830
banner2829

  DİN GÖREVLİLERİNDEN BAŞKAN DOĞAN’A ZİYARET


 

 

SEVEREK HİZMET EDİYORUZ

 

Başkan Doğan ziyarette yaptığı açıklamada, “İzmit Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, ibadethanelere yönelik hizmetlerimiz olmaya başladı. Kurumlar arası dayanışmayı çok önemsiyoruz. Kuran Kursu sayılarının arttırılmasına destek olduk.  Biz göreve başladığımızda Kuran Kursu sayısı 30’a yakındı şimdi ise 150’yi aştı. Camilerimizin eksiklerini gideriyoruz. Tentesinden, bahçe ve çevre düzenlemesine kadar bir çok alanda katkılarımız oluyor. Yaklaşık 6 yıldan beri sadece şehir merkezindeki değil köylerimizdeki camilerin temizliğini yapıyoruz.  Sadece camileri değil Kur’an kurslarını, cemevlerini de temizliyoruz. Bu işleri de severek yapıyoruz.

 

DİN GÖREVLİLERİNE TABLET

 

Camilerimizdeki din görevlilerimizin önemli bir kısmını yurt dışına göndermiştik. Bu sene de hazırlık içindeyiz. Köylerdekiler dâhil, tüm din görevlilerimiz için yurt dışı gezileri gerçekleştiriyoruz. 500 ‘e yakın din görevlimize tablet hediye ettik.

 

15 TEMMUZ GECESİ MÜCADELEYE KATKINIZ ÇOK BÜYÜK

 

Özellikle 15 Temmuz hain darbe gecesi din görevlilerimizin mücadeleye katkısı hakikaten takdire şayandı. Herkes o gece çok büyük mücadele verdi.  Vatandaşlarımızın o gece meydanlara dökülmesinde, birlik ve beraberlik ruhunun daha da kuvvetlenerek oluşmasında çok önemli katkılarınız oldu.  Allah ülkemize, milletimize zeval vermesin. Sadece bizim ülkemize değil tüm Müslüman âlemine hatta tüm mazlum halka katkınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817