banner2830
banner2829

Durmak yok, Basketbolla Devam….



Körfez İlçede Spora ara verilmiyor!

Körfez'de bir grup işadamı her çarşamba akşamı basketbol oynuyor. İlçede bulunan bir grup işadamı akşamları toplanarak zamanlarını spor yaparak geçiriyor. Körfez'li işadamlarına bu hafta Kaymakam Şirinoğlu'nun yanında Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah'da eşlik etti.

NEŞELİ MAÇLAR OYNANIYOR

Körfezde bir grup işadamı her Çarşamba akşamı basketbol oynuyor. İlçede bulunan bir grup işadamı akşamları toplanarak zamanlarını spor yaparak geçiriyor. Körfez İlçede bulunan Atatürk Lisesi`nin Spor Salonu`nda bir araya gelen Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karaküllah, , Körfez İlçenin sevilen İşadamlarından Şerafettin Dirican, Mali Müşavir Orhan Bozkurt , Halk Bankası Körfez Şube Müdürü Okan Saraç, ing Bankası Körfez Şube Müdürü Hidayet Özdemir, Garanti Bankası Körfez Şubesi Müdürü Burak Özatalay, Atatürk lisesi öğretmenlerinden Melih Yücel, Hazim Öngün, Murat Kaylan, Orkun Lüleci her Çarşamba akşamı basketbol maçları yaparak hem ter atıyor hem de formlarını koruyorlar.

ŞİRİNOĞLU : HERKESİ SPOR YAPMAYA DAVET EDİYORUM

Basketbol maçları neşe içinde geçerken zaman zaman da heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oluyor. Basketbol oynamayı ve sporu çok sevdiğini belirten Mahmut Şirinoğlu “Spor yaparak hem sağlığımız açısından iyi oluyor hem de sosyal aktivite olarak iyi oluyor. Sporun sadece genç işi değil her yaşta önemi ayrı. Tüm Körfez’lileri spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

 

Körfez İlçede bu hafta oynanan Basketbol maçının oyuncusu attığı kıvrak çalımlar ve son dakikada uzaktan attığı 3 sayılık atışla  takımına galibiyeti getiren Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu oldu. 



Maçta Kader Anı.... Kaymakam Şirinoğlu'nun son saniyede attığı bu Basket takımını galibiyete taşıdı



Körfez İlçede her hafta Çarşamba günleri basketbol maçları düzenleniyor.



Başlama atışını Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah ile Mali Müşavir Orhan Bozkurt yaptı




İkili mücadeleyi Başsavcı Karakülah kazandı



İlimizin sevilen Mali Müşavirlerinden Orhan Bozkurt basket topuyla akrobatik hareketler yaptı



İşadamı Şerafettin Dirican'ın  adeta havada uçarak attığı bu basket seyircilerden uzun süre alkış aldı



Futboldaki hünerlerini basketbolda da gösteren başsavcı Karakülah, takımının galibiyetinde önemli rol oynadı



Kaymakam Şirinoğlu'nun son saniyelerde attığı bu üç sayılık atış ile A Takımı maçı 45 - 42 aldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817