Ehliyetsiz sürücü önce otomobile sonra direğe vurdu
 Alınan bilgi ve iddialara göre kaza saat 02.00 sıralarında Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde meydana geldi. Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi’nde oturan Hüseyin Y. (18), kukllandığı 41 H 8168 plakalı minibüsle Yarımca’da ki arkadaşlarının yanına gitmek istedi. Petkimliler Sokak inişinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, önce yolda gitmekte olan Mehmet F. İn kullandığı 41 B 6598 plakalı otomobile çarptı.


Otomobile çarptıktan sonra hızını alamayan sürücü, bu kez de yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü Hüseyin Y. yaralanırken, her iki araç ve direk hasar gördü. Sürücünün ehliyetsiz olduğu iddia edilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817