banner2830
banner2829

Emre Kahraman’dan ilk ziyaret İzmit İlçe gençlerine
 AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Emre Kahraman kongre öncesinde ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve yönetimiyle bir araya geldi

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Emre Kahraman ve il gençlik kolları yöneticilerini ağırladı. Parti binasında gerçekleştirilen ziyaret programının gündeminde 15 Şubat Pazar günü saat 14.00’de Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan İl Gençlik Kolları kongresi vardı. Ziyaret amaçlarının hem yönetimle tanışmak hem de kongreye davet olduğunun bilgisini veren Kahraman, “Kocaeli gençliğinin kongresinde coşkumuzu birlikte yaşayacağız” dedi.

‘HEYECANINIZLA FARK YARATIYORSUNUZ’

İzmit İlçe Gençlik Kollarının heyecanını her platformda gördüklerinin vurgusunu yapan Başkan Adayı Emre Kahraman, “Coşkunuzla her zaman fark yarattınız. İl Gençlik Kolları kongresinde de salonu inleteceğinizden şüphem yok” ifadelerini kullanarak kongreye davet etti. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal da, Emre Kahraman’ı adaylığı için tebrik ederek, kongrede İzmit gençleri olarak ellerinden gelen desteği göstereceklerinin bilgisini verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817