Erzurum Çatlılarda Başkan  Selami Laçin oldu

Genel Kurul’da, Başkan Erdal Durmuş işlerinin yoğunluğu nedeniyle izin isteyerek, yerine Selami Laçin’i aday gösterdi.

Konuşmalar ve eski yönetimin aklanmasından sonra açık oylama yapıldı ve Selami Laçin’in sunduğu tek liste yeni yönetim olarak kabul edildi. Kongreye katılan Kocaeli Erzurum Dernekleri federasyon Başkanı Tekin dursun, kısa bir konuşma yapıp, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Görevi devreden Dernek eski Başkanı Erdal Durmuş, özveriyle ve güçlüklerle mücadele ederek 3 yıl geçirdiklerini ama gelinen noktada örnek gösterilen bir dernek olduklarını söyleyerek destek verenlere teşekkür etti. Yapılan oylama sonrasında Derneğin yeni başkanı olan Selami Laçin, dernek için çalışan ve görev yapan yönetime teşekkür etikten sonra bundan sonraki hedeflerinin kendilerine ait binaya sahip olmak olacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817