banner2830
banner2829

Eskihisar, sabah  sporunun adresi

Gebze’nin denize açılan kapısı Eskihisar sahili, sağlıklı yaşam ve sabah yürüyüşlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, belediye meclis üyeleri, dernek yöneticileri ve vatandaşlar sabah yürüyüşü için Eskihisar sahili Sakızağacı Çaybahçesi’nde bir araya geldi. Yürüyüş son bölümünde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  Eskihisar Kalesi’nin karşı yamacında yapılması planlanan macera ve aksiyon parkına ilişkin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve beraberindekilere bilgi verdi.

Isınma hareketlerinin ardından eşsiz Eskihisar manzarası altında bin 200 metrelik sahil bandında 3 tur tempolu yürüyüş yapan grup Sakızağacı’nda kendilerine ikram edilen kahvaltıda yorgunluk attı. Sağlıklı yaşam için düzenli yapılan sporun önemine değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebzelilerin her hafta yapılan yürüyüşlere katılımı ve ilgisinden memnun olduklarını dile getirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817