banner2830
banner2829

Facia kıl payı atlatıldı
 Körfez’de bir otomobilin sıkıştırması sonrasında  su kanalına yatarak durabilen tırdaki akaryakıt yola saçıldı. Yakıtın alev almaması ve tankerin takla atmadan yan yatarak durması faciayı önledi.

Alınan bilgiye göre kaza Tem Otoyolu, 14 Nolu Karayolları Bölge Müdürlüğü Köprü girişinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan  Turan Şafak yönetimindeki 34 DP 7903 plakalı mazot yüklü tanker, aynı istikamette giden Mesut Güler’in kullandığı 41 BA 509 plakalı otomobilin sıkıştırması sonucu yoldan çıktı. Sürücünün otomobili kurtarmak için direksiyonu çevirmesiyle kontrolden çıkan tanker, demir bariyerleri yıkarak su kanalına devrildi ve yan yattı. Kaza sırasında her iki araç sürcüsü de olayı yara almadan atlatırken, tankerden sızan yakıt yola yayıldı.

İtfaiye ekipleri yolda yıkama ve temizleme yaparken, kaza yapan tankerdeki yakıt, bir başka tankere aktarıldıktan sonra yol temizlendi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, büyük bir facianın ucuz atlatıldığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817