banner2830
banner2829

Fatih Gençlik Merkezi’nin Temeli Atıldı

Gençler İçin Yeni Bir Merkez Daha

Başkan Aygün’ün seçim vaatleri arasında yer alan ve özel önem verdiği Gençlik Merkezleri projesi Derince’de hayat buluyor. Gençliğe verdiği önem doğrultusunda ilçe genelinde bir çok projeyi hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Dumlupınar Mahallesi’nde 15 Temmuz Şehidimiz Abdullah Tayyip Olçok’un adını taşıyan Gençlik ve Spor Merkezi’ni hizmete sunmuştu. İlçede eğitim ve sporun bir arada buluştuğu bu yapının ardından Derince’deki ikinci Gençlik ve Spor Merkezi ise Fatih Sultan Mahallesi’ne inşa ediliyor. Projesi Derince Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi’nin ihalesi 27 Temmuz tarihinde yapılmış, ardından proje alanı içerisindeki kamulaştırılmış binanın yıkım işlemleri ve hafriyat çalışmaları tamamlanmıştı.

Başkan Aygün’den Hayırlı Olsun Mesajı

Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği ve yaklaşık 3 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Fatih Sultan Mahallesi Gençlik ve Spor Merkezi’nin temelleri de atıldı. Kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol sahaları, fitness grubu ve çocuklar için yaş gruplarına göre oyun alanlarının yer aldığı proje bölgenin yeni merkezi olmaya aday. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptıkları çalışmalarda önceliklerinin gençler olduğunu belirterek “Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu anlayışla inşa ettiğimiz spor ve eğitim komplekslerimizden Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezimizin de temellerini attık. Derince'mize hayırlı olsun inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817