banner2830
banner2829

FEVZİ ÇAKMAK CADDESİ DE BAYRAMA YETİŞTİ
 Sedaş ve İsu hattı yenilendi

Derince’de geçtiğimiz günlerde çalışmalarına başlanan Fevzi Çakmak Caddesi, belediye ekipleri tarafından harcanan yoğun mesainin ardından hizmete açıldı. Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan caddede altyapı ve üstyapıda kapsamlı düzenlemeler yapıldı. İlk etapta altyapısı yenilenen Fevzi Çakmak Caddesi’nde Sedaş hattı ve İsu içme suyu eski asbest hattı yeniledi. İçme suyu hattında bir kaç noktada bulunan kaçaklar ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda giderildi.

Bölge trafiği rahatladı

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından caddede yer alan yumuşak zeminlerde belediye ekipleri tarafından iyileştirmeler yapıldı. Bu işlemin sona ermesiyle cadde üzerine asfalt serimi gerçekleştirildi. Ayrıca Fevzi Çakmak Caddesi’nde yer alan kaldırımlar genişletilerek yayaların daha rahat ulaşım yapmaları sağlandı. Daha sonra caddenin ortasına bir metrelik refüj yapılarak yol ikiye ayrıldı. Çalışmaların sona ermesiyle Ramazan Bayramı’na yetiştirilen yol ile birlikte bölge trafiği büyük ölçüde rahatlatıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817