banner2830
banner2829

Genel Sekreter Yine Aslı Kuş

Toplantıda yapılan ve yapılacak çalışmalar ile gündem maddeleri tek tek ele alındı. Yapılan oturum sırasında genel sekreterlik makamı ile ilgili yapılan atama da yönetime aktarıldı.

GÖREV YİNE KUŞ’UN

Konsey yönetiminde yer alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt tarafından önerilen üç kişi içinden bir isim genel sekreter olarak atandı. Yapılan değerlendirmelerin ardından bugüne kadar genel sekreterlik görevini başarılı bir şekilde yerine getiren Aslı Kuş, yeniden göreve atanan isim oldu.

“KARAR HAYIRLI OLSUN”

Yönetim kurulu ile yapılacak çalışmalarla ilgili sohbet ettiklerini dile getiren Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, “Alınan kararların konseyimize, ilçemize ve tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Ayrıca yeniden göreve atanan Aslı kardeşimize başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817