banner2830
banner2829

Halil İbrahim Keleşoğlu eleştirilere cevap verdi: Yağcılık için değil Allah için yaptık
 

Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Eğitim Bir Sen binasında düzenlenen basın açıklamasında geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen Kardeşlik Yürüyüşü’ne katılanlara teşekkür etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Keleşoğlu yürüyüşle ilgili eleştirilere de cevap verdi. Kocaeli tarihinin en önemli eylemlerinden birini gerçekleştirdiklerini belirten Keleşoğlu, “Hazırlıkları bu kadar kısa olmasına rağmen katılım son derece güzel” dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN HAKKI YENECEK
Yolsuzluk yapanlar mutlaka karşılığını bulsun diyen Keleşoğlu, “Yolsuzluk yapanlar cezasını çeksin ama biz arkadan malı kaçıranlara tepki gösterdik. Biz karşı toplu sözleşmeyi 2013 yılında yaptık. Bu küresel operasyonla ülkemiz 100 milyar zarara uğratıldı. Dolar kaçtan kaça çıktı. Borsa üçte bir oranında kayba uğradı. Borsanın kaybı Türkiye’nin kaybı oldu. Bu iş malı götürenlere yarıyor. Bu gidişle çoluk çocuğumuzun hakkı yenecek. Buna müsaade edemezdik” diye konuştu.

STK’LAR SORUNLA İLGİLENMELİDİR
Eleştirenlerin bu eylemin mantığını çekemeyenler olduğunu kaydeden Keleşoğlu, “Biz yaptığımızı birilerine yağcılık için yapmıyoruz Allah için yapıyoruz. Yürüyüşe katılım ilimizde bulunan STK’ların ne kadar duyarlı olduğunu ortaya koymuştur. Herkes aynı şekilde düşünmek ve aynı işi yapmak zorunda değil. Bu nedenle eleştirileri de haklı görüyoruz. Bizim davamız şahsi hesabımız değildir; bu bir ülke meselesidir. Nerede bir sorun varsa STK’lar bu sorunla ilgilenmelidir” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817