banner2830
banner2829

HDP Körfez’de Seçime Odaklandı

Yarımca’da Kasabam Restoran’da düzenlenen tanıtım programına Kocaeli eski Milletvekili ve Avrupa Birlik Bakanı Ali Haydar Konca, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Züleyha Gülüm, İl Başkanı Şehabettin Işık, Körfez Belediye Başkan adayı Selda İlgöz, Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra ve eş başkan adayı İbrahim Ergin, Körfez Belediye Meclis üyesi adayları, ,il ve ilçe yöneticileri, üyeler ve vatandaşlar katıldılar.

Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Körfez Belediyesi Eş Başkan ve meclis 1. Sıra adayı İbrahim Ergin, “31 Mart’ta seçimleri alıp halkın kardeşliğini taçlandıracağız. 31 Mart’tan sonra 1 Nisan şakası yapılacak ve bu kirli anlayışa son verilecektir” dedi. Körfez Belediye Başkan adayı Selda İlgöz konuşmasında, “Halk sokaklarda dolaşırken niye adayınız yok diye soruyordu. Halkın teveccühü ile aday olduk. 1 Nisan sabahı Körfez Belediyesi’ni alacağız, hepinizin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“Kadın sayısını az buldum”

Kocaeli eski Milletvekili Ali Haydar Konca, seçimlerin ev ziyaretleri ile kazanılacağını söyleyerek, “Körfez’de partimizin potansiyelini ortaya çıkartarak, gelecekte iktidar olmak için sahaya çıkıyoruz. Ben bu salonda kadın sayısını az buldum. Körfez’in tek kadın adayı bizde ve bu seçim ev ev dolaşılarak kazanılır. Birbirimizi ziyaret ederek, propoganda yapmayalım, karşı olarak gördüğümüz isimlere gidip, ikna etmeye çalışalım. HDP kilit partidir ve sorunların çözümü için de anahtardır. Benim kafamda ki düşünce Kocaeli’nde en az bir belediyeyi almaktı ve hedefimde Dilovası vardı ama olmadı, şimdi Körfez’i kazanacağız” dedi.

“Biz yalan söylemiyoruz”

HDP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Züleyha Gülüm konuşmasında seçimleri kazanmaları gerektiğini belirterek, “Herkes bizi konuşuyor, bizim halktan gelen gücümüz var. Biz yalan söylemiyoruz, kişisel kaygılarımız yok. Diğer partilerin sorunu bu. Halktan gizleyerek, korkarak çalışma yapıyorlar. Biz halkı, özgürlüğü, yoksulları savunuyoruz. Yeni bir dünya kurmak istiyoruz. Onlar yalanlar üzerine siyaset yapıyorlar, biz hakikatler üzerine çalışıyoruz, bu nedenle güçlüyüz. Bizimle yan yana gelmeye korkanlar bugün birlikte yürümek istiyorlar. Biz kazanacağız, başka yolumuz yok. Ülkenin beka sorunu var diyiyorlar, aslında onların kendi beka sorunları var” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817