İBRAHİM ÖMER TOYRAN İSTİFA ETTİ

Adaylık açıklamasını yapmadan önce Yüksek Seçim Kurulu’na giden İbrahim Ömer Toyran, istifa dilekçesini verdi ve adaylık kararını açıkladı.

İYİ Parti’nin Körfez İlçe Başkanı olarak atanmasından sonra ilçede başarılı çalışmalara imza atan ve teşkilatın hızla toparlanmasını sağlayan Toyran, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemizin geleceği için bu son fırsat. Bu nedenşle bana verilen ilk görevi arkadaşlarıma devrederek, yine sorumluluk isteyen ikinci görevi almak için İlçe Başkanlığından istifa ettim ve Milletvekili adaylık başvurumu yapacağım. Zaman her kesin elini taşın altına koyma zamanıdır ve ben üzerime düşen görevi üstlendim, bundan sonra da üstlenmeye devam edeceğim” dedi.

İbrahim Ömer Toyran’ın istifası ile boşalan İlçe Başkanlığı görevine, yönetim den bir ismin seçileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817