banner2830
banner2829

İZMİT BELEDİYESİ, ÇOCUKLARIN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Okul bahçelerinde gerçekleşen bisiklet dağıtım törenlerine Başkan Vekili İbrahim Bulut’un yanı sıra Belediye Meclis üyesi Engin Uztürk,  okul müdürleri, muhtarlar, okul aile birliği başkanları, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. 

Bayraktar ortaokulu 5-A sınıfı öğrencilerinden Nehir Yeşil’in bisiklet konulu şiirinin ardından konuşma yapan Başkan Vekili Bulut, “ çocuklarımızın yaşadığı mutluluk bizlere verilen en büyük hediyedir. Her çocuğun hayalinde bisiklet mutlaka vardır. İzmit Belediyesi olarak çocuklarımızın  bu hayallerini gerçekleştiriyoruz. Başkanımız Dr. Nevzat Doğan çocuk doktoru belediye başkanı olarak çocukların geleceğine yönelik projeleri çok daha iyi biliyor, önemsiyor ve örnek çalışmalar yapıyor.

 

TOPLUMUN GENELİNİ ETKİLEYEN BİR PROJE

 

Bisiklet projesi de çocuklarımız, toplumumuz ve ülkemiz için büyük önem taşıyan bir projedir. Bu proje hem çocuklarımızın, hem vatandaşlarımızın hem de toplumun genelinin sağlığına etki eden bir sağlık projesidir de. Biz, çocuklarımızın bisiklet hayallerini gerçekleştirirken kendi hayalimize de hizmet etmiş olduk. Büyükler olarak bizim hayalimiz, dünyanın süper gücü olan, her türlü sosyal, ekonomik, teknik alanlarda dünyaya ayak uydurmuş, lider bir ülkede yaşamaktır. Bu amaçla bugün burada çocuklarımızı mutlu ederek onların daha mutlu olmalarını, daha motive bir şekilde derslerine çalışmalarını sağlamış oluyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından bisikletlerin dağıtımı yapıldı.

    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817