banner2830
banner2829

İZMİT'TE 24 YAŞINDAKİ GENÇ İNTİHAR ETTİ
 İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Çakar Sokak adresinde 24 yaşındaki Cihat Karaosmanoğlu isimli genç çarşafla kendisini asarak intihar etti. Polis ekipleri konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı. Gencin henüz neden intihar ettiği kesinleşmedi.

 

İKİ AYDIR İŞSİZDİ

Mehmet Ali Paşa Mahallesi Çakar Sokak adresinde oturan servisçilik yapan Muhammet Karaosmanoğlu ile ev hanımı Lütfiye Karaosmanoğlu'nun oğlu olan Cihat Karaosmanoğlu, henüz 24 yaşındaydı. İki ay öncesine kadar da Kassel Çocuk Yuvası'nda güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. Ancak iki ay önce işten ayrılmıştı. İki aydır işsiz kalan ve bugün evde tek başına olan Cihat Karaosmaoğlu, çarşafla intihar etti. Eve gelen baba Muhammet Karaosmanoğlu, oğlunun cansız bedenini buldu. Onun haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi, talihsiz gencin yaşamını yitirdiğini belirledi. 24 yaşındaki iken yaşamına son veren Cihat Karaosmanoğlu'nun Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun uzaktan akrabası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817