banner2830
banner2829

 KANDIRA'DA 23 NİSAN KUTLAMALARI.
 İlk olarak 23 Nisan perşembe günü Prof. Turan Güneş Kültür Merkezinde, Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN'in de katılımıyla düzenlenen törenin ardından, günün anlamına uygun olarak Kandıra Belediyesi Başkanlığı geleceğin başkanlarına emanet edildi. Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN makamını sembolik olarak Akçakoca İlköğretim Okulu öğrencilerinden Sümeyye Varol'a ve Göktuğ Onkun'a devretti.

 

Başkan KÖKEN makamını emanet ettiği küçük başkanlarla sohbet etti ve projelerini dinledi. Bir günlüğüne başkanlık heyecanı yaşayan çocuklar, unutamayacakları bir 23 Nisan Bayramı sevinci yaşadılar.

 

Öte yandan hava muhalefeti nedeniyle bir gün ertelenen Akçakoca İlköğretim Okulu'ndaki tören 24 Nisan'da  yapıldı.

 

Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN'in de Katıldığı tören günün anlam ve önemine yönelik konuşmalardan sonra, çocukların sergilediği gösterilerle devam etti. Coşkuyla kutlanan tören esnasında çocuklarla sohbet eden Başkan KÖKEN, öğrencilerin talep ve isteklerini dinledi. Bu ihitiyaçların giderilmesi konusunda yapılabilecekler hakkında bilgiler verdi.

 

Coşkuyla kutlanan törende hem öğrencilerin hem katılanların sevinç içinde oldukları gözlendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817