KANDIRA’DAN KERVAN 1915 GEÇİYOR
 Senarist ve yönetmeliğini İsmail Güneş’in yaptığı, 1915 Ermeni tehcirinden kurtulmak için Giresun’dan Halep’e giden 150 kişilik kafilenin hikayesinin konu edildiği “ Kervan 1915” için start Kandıra Cebeci de verildi.

 

BAŞKAN KÖKEN CEBECİ’DEKİ FİLM SETİNİ ZİYARET ETTİ

Kandıra’nın Cebeci sahilinde çekimleri yapılan Kervan 1915 film çekimlerini Kocaeli valisi Hasan Basri Güzeloğlu  ile Kandıra Belediye Başkanı Ünal  Köken ziyaret etti.

Vali Güzeloğlu ve Başkan  Köken’e film yönetmeni İsmail Güneş film senaryosu ve çekimler hakkında bilgiler verdi. Köken , bu sinema filminin Kandıra Cebeci de çekilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek film ekibine hoş geldiniz dediği konuşmasında; film çeken arkadaşları ziyarete geldim. Tabi ki bu tür yapımlar ilçemizin  tanıtımı açısından çok önemlidir.

 

 

KÖKEN, MARKA OLMAK İSTİYORSAK TANITIM ŞART

 

Eğer marka olmak istiyorsak tanınmak istiyorsak, daha çok turist ağırlamak istiyorsak bunlar ancak tanıtımla mümkündür. Bu anlamda bu tür film yapımlarının, ilçemizin  tanıtımına çok büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Filmin gösterimiyle birlikte ilçemizin adı duyrulacak, doğal güzelliklerimiz ön plana taşınacak, bu da Kandıra olarak sahillerimizin tanınmasına katkı sağlayacaktır.

 

Beldemizin yaz döneminde sahilleri dikkat çekiyor, büyümek ve gelişmek için tanıtım olanaklarımızı arttırmalı ve görsel güzelliklerimizle ön planda olmayı başarmalıyız. Kandıramız şirin bir ilçedir ve her geçen gelişimini hızlı bir şekilde arttırmaktadır. Bu anlamda film çekiminin ilçemizde yapılıyor olmasının bize kazanımlarının büyük olacağını düşünüyorum.Başta filmin yönetmeni İsmail Güneş’e ve tüm ekibe teşekkürlerimi iletiyorum, dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817