banner2830
banner2829

Kartepe’de cenaze bilgileri anında e belediyede

Yeni uygulama ile vefat eden kişinin evine taziyeye giden belediye ekipleri ölen kişinin bilgileri ve defin işlemleri ile bilgileri anında elektronik ortama yükleyerek paylaşıma sunmakta. Pek çok elektronik hizmet imkanı sağlanan www.kartepe.bel.tr adresinde elektronik belediyecilik linkinden bilgi hizmetleri kategorisinden bugün vefat edenler bağlantılarını tıklayarak siteye giriş yapanlar dost ve akrabalarının cenaze bilgilerini anında görme imkanı da bulmakta.

 

Günümüz teknolojisini yakından takip eden Kartepe Belediyesi, vatandaşlara yönelik yeni uygulamalarını hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kartepe Belediyesi Mezarlık İşleri Ekipleri cenaze evine giderek Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın taziyesini ileterek vefat eden kişinin bilgilerini de kayıt altına almakta. Hayatını kaybeden kişinin kişisel bilgileri yanında ölüm nedeni, cenaze yakınının iletişim telefonu, cenaze namazının kılınacağı cami ve vakiti ile defin edileceği kabristanlığın bilgileri anında elektronik ortama aktarılmakta. Kartepe Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü de bu bilgileri www.kartepe.bel.tr adresinden site ziyaretçilerinin bilgisine sunmakta. Elektronik ortamda Kartepe ile ilgili pek çok konuda elektronik erişimi hızlı ve kolay bir şekilde sağlayan Kartepe Belediyesi’nin bu uygulamaları vatandaşın da takdirini toplamaya devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817