KARTEPE’DE ÜST YAPI İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
 Kartepe genelinde ana arter bağlantılı yollar üzerinde tespit edilen bozuk satıhlar asfalt yama ile onarılıyor. Yaz ayları ile birlikte ivme kazanan asfalt yama çalışmalarında Kartepe Belediyesi kendi ekip ve ekipmanı ile günde 70 ton asfalt yama ile yolları iyileştirmeye devam ediyor.

İlçe halkına rahat bir ulaşım imkanı sunmak için asfalt yama çalışmalarını yaptıkları tespitler doğrultusunda asfalt yama ekibi özellikle alt yapı düzenlemeleri nedeniyle bozulan satıhlarda iyileştirme yapmakta. Bozuk satıhları mercek altına alan ekipler çalışmaların bir ayağını da Sarımeşe Mahallesi Keser Caddesi üzerinde gerçekleştirdi.

Kartepe Belediyesi Asfalt Yama Ekipleri belirlenen program dahilinde başta ana arter yollar olmak üzere bağlantılı ara arter yollarda asfalt yama çalışmalarını yaz boyu ring halinde sürdürerek sıkıntılı noktalarda iyileştirme yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817