Kocaeli’li Kadın Girişimci ŞenizFahralı Bilgin’e Güney Afrika’da  “Başarı sertifikası” verildi

     Bu görüşmelere ilimizi Başarılı Kadın Girişimcilerinden Şeniz Fahralı Bilgin temsil etti. Burada yapılan toplantılarda ilimizi ve ülkemizi temsil eden  Kadın Girişimci Bilgin, “Dünya da ki potansiyel pazarlara iş kadınlarımızdan oluşan heyetler ile gerçekleştireceğimiz seyahatler ve sektörel iş görüşmeleri sayesinde uluslararası alanda çok sayıda girişimciyle bir araya gelerek yeni pazarlar oluşturacağız “ dedi. Bilgin sözlerini ; “ Türk İş Kadınlarının güçlü profilini tüm dünyaya tanıtırken, gençlerimize de rol model olabilmek en büyük hayalimizdir “ diyerek tamamladı. Bilgin’e toplantı sonunda Güney Afrika Büyük Elçisi Kaan Esener tarafından “Başarı Sertifikası” verildi

     Türk İş Kadınları, Güney Afrika’da battaniye üreten Türk firması,  Sesli Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti. Heyet, Ali Katırcıoğlu (Kervancı) tarafından yaptırılmış olan Nizamiye Külliyesini de ziyaret ederek, Edirne Selimiye Camisi’nin ¾ boyutu ile yaptırılmış olan külliye hakkında detaylı bilgi edindi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817