banner2830
banner2829

Kögiad Protokol ziyaretlerine devam ediyor

Körfez Genç Girişimci İşadamları Derneği Kısa adı KÖGİAD Yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri Körfez ilçede Protokol ziyaretlerine kaldıkları yerden devam ettiler. Kögiad Başkanı Haydar Alkan ve yönetim kurulu üyeleri Mitat Atalay İlker Kızılkaya Zahir Yıldız Protokol ziyaretlerine Körfez Tapu Müdürü Tunahan Yiğit Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci Körfez Başsavcısı Üzeyir Karakülah ve Körfez Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Cesar’ı makamlarında ziyaret ettiler.

 

            Kögiad Başkanı Haydar Alkan ziyaretlerde yeni yönetim olarak göreve geldikleri günden bu yana Körfez ilçemizdeki Protokol ziyaretlerine devam ettiklerini kısa bir süre içinde ziyaretleri noktalayıp yeni projelere başlayacaklarını söyledi. Daha önce KÖGİAD tarafından yapılan sosyal çalışmaların devam edeceğini bu çalışmalara destek veren ve duyarlı davranan herkesin bundan sonraki yapılacak olan çalışmalara da duyarlı davranacaklarını inandığını sivil toplum örgütlerinin halkın ve yerel yöneticilerin desteğine her zaman ihtiyacı olduğunu amacımızın Körfez ilçemize ve Ülkemize ne kazandıracağımızı düşünmeliyiz dedi.

 

            Körfez Tapu Müdürü Tunahan Yiğit Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci Körfez Başsavcısı Üzeyir Karakülah ve Körfez Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Cesar ziyaretlerden dolayı KÖGİAD Başkanı Alkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler. Kögiad’ın yapacağı tüm sosyal projelere destek vereceklerini Kögiad’ın daha önce yaptığı ve bundan sonra yapacakları çalışmaların diğer sivil toplum örgütlerine örnek olması gerektiğini söylediler.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817