KÖRFEZ BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİSİNİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 Körfez Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantı açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Gerçekleştirilen Toplantıda 15 gündem maddesi ele alındı.

Meclis Üyeleri Denli’ye Çiçek Takdim Etti

Mayıs ayında geçirdiği trafik kazası sonrası sağlığına kavuşarak görevine geri dönen Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli’ye CHP meclis üyeleri hayırlı olsun diyerek çiçek takdimi gerçekleştirdi. Belediye meclis üyelerinin karşılıklı güzel temennileriyle başlayan Ağustos ayı meclisinde Belediye Başkanı İsmail Baran’ın izinli olduğu için katılamadı.

Gündem maddesi olan, Amatör Spor Kulüplerine nakdi veya ayni yardım yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin bir diğer maddesi olan, 730 ada 34 numaralı parselde uygulama imar planı değişikliği teklifi ile ilgili İmar ve Şehircilik Komisyonu Raporu okunarak meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Körfez Belediyesi’nin 2016 Yılı Performans Programının görüşülmesi, komisyona havale edilerek oy birliği ile kabul edildi.

Diğer bir gündem maddesi olan, HerekeAgah Ateş Mh.126 ada, 20 numaralı parselin Türkiye Kızılay Derneğine tahsisi ile ilgiliİmar ve Şehircilik Komisyonu Raporu meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Son olarak önergeleri cevaplandıran Körfez Belediye Başkan Vekili Selahattin Kabadayıoğlu, Belediye meclis üyelerinin dilek ve temennilerini dinleyerek sorulan soruları büyük bir titizlikle cevapladı.

Ulaşımda Körfez’de Sorun Kalmayacak

 

Dilek ve temennilerin ardından söz alan Başkan Vekili Kabadayıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Körfez’e yaptığı yatırımların artarak devam ettiğini söyledi. Kabadayıoğlu, Körfez’in değişen ve gelişen bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerlemesinin sadece Kocaeli’de değil ülke genelinde göze çarptığını ifade ederek, “İlçemize yapılan yatırımlar ve planlanan projeler kalkınma yolunda önemli bir adım. Metro ağının ilk durağı olacak ilçemiz, daha sonra tramvay ile de buluşacak. Bizde ilçemizdeki projelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Bir sonraki meclis tarihi 08Eylül 2015 saat 15.00 olarak belirlendi.

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817