banner2830
banner2829

KÖRFEZ'DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Gazilerin bu ülke için canını ortaya koyan birer kahraman olduğunu belirten Başkan Baran, “Şahadet ve Gazilik, en güzel mertebelerden biridir” dedi

Körfez’de 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Körfez Kaymakamlığı’nda tören düzenlendi. Törene; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, askeri erkan, belediye meclis üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Körfez Temsilciliği üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çelenk bırakma töreni sonrasında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı; Astsubay Üst Çavuş İsmail Erdoğan gerçekleştirdi.

IŞIK TUTUYORSUNUZ

Daha sonra öğrenciler tek tek kürsüye gelerek şiir okudu. Gaziler Günü dolayısıyla açıklama yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da, “Tarihin gördüğü en büyük destanların kahramanları olan şehitlerimiz ve gazilerimiz dün olduğu gibi bugün de yolumuza ışık tutan en önemli yol göstericileridir. Yazdığınız destanlar ile Türk Milleti'nin hafızasına kazınan isimleriniz, asla unutulmayacak ve sonsuza kadar yaşayacaktır” ifadelerini kullandı.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Körfez Kaymakamlığı’nda çelenk bırakma töreni gerçekleştirildi.

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Atatürk büstüne çelenk bıraktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817