banner2830
banner2829

Körfez Saadet  Doğa Tahribatına hayır dedi

Havanın yağışlı olmasına rağmen yoğun bir katılımın olduğu eyleme Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, yönetim kurulu üyeleri gençlik teşkilatı Hanım Komisyonları ve Mahalle başkanları da hazır bulundu.

Eylemde konuşan Saadet Partisi Kocaeli il Başkanı Sinan Ejderoğlu Doğanın bu güzelliğinin bozulmasına kimse Müsaade etmemelidir, burada binlerce Ağaç Katliamı olacak,balıklarla birlikte burada yaşayan canlılara zarar verilecek,Sabanca Gölünden Kocaeli olarak bizlerde su içiyoruz göl Resmen Kirletilecektir dedi.Buradan Yetkililere sesleniyorum diyen Ejderoğlu biliyorum sizlerde bu katliama razı değilsiniz,vicdanen rahatsız olduğunuzu kalben karşı olduğunuzu biliyoruz.O zaman bu yanlışa zorda olsa müsaade etmemeniz gerekir dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengiz YAĞMUR YÖNETİCİLİK ATEŞTEN GÖMLEK GİYMEKTİR 11 yıl önce

doğayı sırf birilerinin menfaati uğruna yok etmek bu insana burada yaşayan halka zulüm etmektir değilde nedir ey insanoğlu? yarın bunun hesabı mahşerde çok yaman olacaktır bunu vicdanlarda ve taşıdığınız yüreklerden asla çıkarmayın acizane bir kul tavsiyesidir unutmayın ki yöneti̇ci̇li̇k ateşten gömlek gi̇ymekti̇r

banner2817