Körfez ve Derince köylerine asfalt

Köylerin kalkınmasına büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy ulaşımlarındaki sıkıntıları gidermek için de çalışmalarını sürdürüyor. Körfez ve Derince köy yollarında kış çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi grup köy yollarına sıcak asfalt döküyor.

 

300 TON ASFALT

Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler Körfez Himmetli- Cuma Köy grup yolunda üzerinde bulunan Oruçlar Mahallesi’nde köy içi geçişini sıcak asfaltla kapladı. 14 kilometre uzunluğa sahip olan grup yolunun asfaltlanan 200 metrelik köy içi bölümünde 300 ton sıcak asfalt kullanıldı.

 

TAHTALI KÖYÜNE ASFALT ATILACAK

Derince köylerinde de asfalt hazırlığı yapan Büyükşehir Belediyesi, Tahtalı Köyü’ne asfalt çalışması yapacak. Köy geçişi olan 300 metrelik bölümde sıcak asfalt dökülecek. Olumlu hava şartlarında köylerdeki asfaltlama çalışmaları devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817