KÖRFEZ’İN YOLLARI ARTIK DAHA KONFORLU
 Asfalt çalışmalarına devam eden Körfez Belediyesi,kentin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor. Asfalt çalışmalarıyla ilçenin yeni yerleşim alanlarına kadar hizmet ulaştıran Körfez Belediyesi, Körfez’in çehresini değiştirmeye devam ediyor. 

 

İlimtepe’nin Yollarına Tonlarca Asfalt Serildi

 

Körfez’de pek çok noktada sürdürülen çalışmalarla tonlarca asfalt serimi gerçekleştiren Körfez Belediyesi, son olarak Körfez’in hızlı gelişen noktalarından biri olan İlimtepe Mahallesinde 1000 metrelik uzunlukta 3 sokakta asfalt çalışmasını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu. Körfez’i çağdaş ve modern bir yapıya kavuşturmak için yoğun bir çalışma temposu sürdüren Körfez Belediyesi, İlimtepe’de16. Sokak, 28. Sokak ve 307. Sokaklarda asfaltlama çalışmalarını tamamlarken toplamda 1180 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Körfez’in hızla gelişen noktalarında yürütülen yol çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

 

Körfez’i İlimizin Yıldızı Haline Getireceğiz

Körfez’in her geçen gün büyürken hizmet beklentilerinin de arttığını kaydeden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bütün yatırımlarımız daha modern bir Körfez için. Bölgemiz sadece Kocaeli’nin değil tüm Marmara Bölgesinin can damarı konumunda. İlçemizde artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanımızda genişliyor.Belediye olarak biz bu hızlı gelişimi en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz. Ortaya koyacağımız dev yatırımlar ile Körfez’i ilimizin yıldızı haline getireceğiz. Kış aylarına girmeden ve vatandaşımızı mağdur etmeden asfalt çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürerek kısa sürede tamamlayacağız. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak hizmette mesai kavramının olmadığını gösteriyor. Serilen tonlarca asfalt, yeni açılan kilometrelerce yol Körfez’in geleceğine yapılan yatırımlardır” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817