banner2830
banner2829

KÖRFEZLİ İŞ ADAMLARI BU YEMEKTE BULUŞTU
Haber : Burhan YARAR

Körfezli iş adamı Bilal Atak tarafından düzenlenen gecede, Dergah Ocak Başı’nda hazırlanan yemekler gelen konuklara ikram edildi. Yemekli dostluk ve kaynaşma gecesine katılanlar arasında, Recep Öztürk, Bilal Atak, Recep Durul, Veysel Şenol, Erkan Uygun, Bekir Bekiroğlu, Mustafa altun, Mehmet Akbulut, Hüseyin Kodet, Doğan Bozkurt, Sibel Moralı, Erkan Çağlayan, Ahmet Kırcı, Mehmet Gümüş, Güngör Ayhan, İlker Dönmez, Soner Özbay, Şeref Öztürk, Mustafa Gülcan, İbrahim Çırpan, Çetin Zeren, Vedat Doğusel, Tekin Durmuş, Hamza Küpeli, Yahya Öztürk, Öznur Gökkaya, Fatih Koyun ve çok sayıda Körfezli işasdamı, esnaf, Körfez Ticaret Odası üyesi ve yöneticisi katıldı.

Birlikte yenilen akşam yemeği sonrasında konuklar koyu sohbete daldılar. İş yoğunluğu nedeniyle bir araya gelemeyen Körfezli işadamları, bu davetle günlük iş ve siyasi konuları konuşma şansı buldular. Benzeri gecelerin devam etmesi istenerek, dostluk ve kaynaşma gecesinden ayrılan konuklar, geceyi düzenleyenlere teşekkür ettiler.


Yemeği düzenleyen Bilal Atak ve hazırlayan Çetin Zerenoğlu konuklara kendi elleriyle ikram ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817