banner2830
banner2829

Korkmaz:
 AK Parti İzmit İlçe Yönetim Kurulu toplantısı parti binasında yapıldı. İlçe Başkanı Ali Korkmaz önderliğinde yapılan toplantının gündemi referandum çalışmaları oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen açılış bayramı için tüm teşkilatlar olarak seferber olduklarını ifade ederek, iki gün içerisinde mahallelerde yaptıkları davet ziyaretleri kapsamında 150 bin broşür 40 bin adet çiçek dağıttıklarını söyledi.

İZMİT  CUMHURBAŞKANIMIZI BAĞRINA BASTI

Bu kapsamda yapılan çalışmalarda teşkilatın her kademesinin büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyleyen Başkan Korkmaz, “Sahalarda sevgiyle ve samimiyet içerisinde çalışan,  cumhurbaşkanımızın mitingine büyük katılım sağlanması noktasında var gücüyle emek sarf eden dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İzmit yine kendine yakışanı yaptı ve bu tarihi mitinge Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastı” dedi.

İZMİT ‘EVET’ İLE ŞAHLANACAK

Bundan sonraki süreçte referandum çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyleyen İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “16 Nisan tarihinde referandumdan çıkacak olan ’evet’ ile Türkiye şahlanacak. Burada da halkımızın güçlü desteği ile İzmit’te şahlanacak. Daha huzurlu ve güçlü bir Türkiye için vatandaşlarımızın kararının evet yönünde olması için İzmit’i karış karış dolaşmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi, milletimiz 16 Nisan’da da ülkesi ve kendisi için en doğru kararı verecek” dedi.

‘TÜRKİYE’Yİ BÜYÜK HEDEFLERE TAŞIYACAĞIZ’

Korkmaz konuşmasının devamında, “Hayır diyenlerin ülkemizde bir dikili ağacı yok. Ülkemizin gelişmesi yerine, yerinde saymasını isteyenlere karşı, milletimiz, Türkiye’nin yükselişinin devamı, güven ve istikrar için sandığa gidecek ve sandıkta cevabını verecek. Bizim evet deme gerekçelerimiz belli; Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet’. Türkiye’yi büyük hedeflere taşımak için beraber yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

HER ‘EVET’ AVRUPA’NIN OYUNUNU BOZACAK

Avrupa’nın tutumu ortada, Avrupa’nın liderimize karşı olan bu tutumu, ‘Hayır’ oyu verilmesi noktasında ki çırpınışları bizi 16 Nisan referandum çalışmalarında daha da fazla mücadele etmeye sevk ediyor. bu yüzden verilecek olan her ‘Evet’ oyu Avrupa’nın ve bütün şer odaklarının oyunlarını bozacaktır. Biz de bu oyunu bozmak için tüm vatandaşlarımızı  ikna etme noktasında var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817