banner2830
banner2829

KURUÇEŞME ÇOK DEĞİŞTİ
 Kuruçeşme Doğan Mahallesi’nde incelemelerde bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bölgenin sahile geçişini kolaylaştıracak viyadük çalışması içinde olduklarını söyledi

Doğan Mahallesinde cadde ve sokakları tek tek  dolaşan, vatandaşlarla sohbet edip esnafları ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı’na Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis üyesi Hayrettin Ünlü, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ile daire müdürleri de eşlik etti. İnceleme gezisi sırasında mahalle muhtarın Sadettin Ölmez de hazır bulundu.

 

SAHİLLE BAĞLANTI SAĞLANACAK

 

Mahalle inceleme gezisinde açıklamalarda bulunan Başkan Doğan” Kuruçeşme’mizin daha güzel daha yaşanabilir hale gelmesi için uğraşıyoruz. Özellikle sahile Kuruçeşme’nin birleşmesiyle ilgili çalışmalarımız var. Sahile araç ve yayaların geçişini sağlayacak proje ile ilgili olarak hem Karayolları hem Büyükşehir Belediyesi ile görüşmeler yapıyoruz” dedi.

 

KURUÇEŞME BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞADI

 

Doğan, göreve geldiklerinde Kuruçeşme’nin şehir ile iç içe olmasına rağmen İzmit’ten kopuk halde olduğunu da hatırlatarak”   Kuruçeşme, yaptığımız hizmetlerle büyük bir değişim ve gelişime sahne oldu. Meydan düzenlemesi, cephe iyileştirmeleri, sokak aydınlatmaları, bankaların gelmesi, kültür merkezi, kapalı pazar, idari ve vergi mahkemelerinin faaliyete geçmesiyle bölge adeta cazibe merkezine dönüştü” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817