MHP Gölcük’te saha turu Attı.
Geniş kapsamlı istifalarla gündemde olan ve halen tartışmaların devam ettiği Gölcük’te, kalabalık guruplarla sahaya inen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi vatandaşlar arasında dolaşarak çalışma yaptı.

Gölcük’te saha çalışması yapan gurup, esnaf ve vatandaşları dolaşarak güçlü olduklarını, bir arada bulunduklarını göstermeye çalıştılar. İl Başkanı Aydın Ünlü, ziyaretler sırasında vatandaşlarla sohbet ederek, yöneltilen sorulara da cevap verdi ve yapılan tüm çalışmaların ülkenin birlik, beraberliği, selameti için olduğunu söyledi.

MHP Kocaeli İl Yönetimi tarafından başlatılan 40x40 saha çalışmalarının diğer ilçelerde de tekrarlanacağı belirtili. Geçtiğimiz hafta içinde de İzmit’te benzeri çalışmalar yapılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817